Go to content
Menu
Diensten Machines Vacatures Bel ons

Enkele draaibanken:

 • DOOSAN Puma 700M
  Ø 910 mm / 1650 mm
   
 • DOOSAN Puma 700LM 
  Ø 910 mm / 3235 mm
   
 • Victor V-46
  Ø 500 mm / 1650 mm
 • 2 x Puma 2600 GT
  Ø 460 mm / 1078 mm

 

De draaiafdeling van Ledder Metaaltechniek is uitgerust met draaibanken met een groot bereik. Onze kranen zijn zo ingericht dat alle machines te beladen zijn tot een gewicht van 4.000 kg.

Wij leveren o.a. aan de volgende industrie├źn:

Bouw & Infra


Voor de klanten die actief zijn in de bouw & infra industrie maken wij veel constructies voor kranen en hijsinstallaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in kabeltrommels voor diverse toepassingen, zoals kranen, liften en gevelwasinstallaties.

Algemene machinebouw

Diverse machinebouwers hebben ons de afgelopen decennia gevonden. Hierdoor hebben wij brede ervaring met verschillende constructies en diverse bewerkingen. Zowel in de GROOT verspaning alsook met producten van normale afmetingen hebben onze medewerkers veel ervaring opgebouwd.

Olie- en gasindustrie

Ledder Metaaltechniek heeft veel ervaring met het bewerken van producten voor de olie- en gasindustrie. De gebruikte materialen hebben vaak een hoge slijtvastheid en hardheid en vereisen daardoor de juiste kennis en gereedschap.

Food- & Agri industrie

De werkzaamheden van Ledder Metaaltechniek voor food- & agri sector lopen uiteen van het samenstellen en bewerken van bijv. grote frames tot het volledige geautomatiseerd bewerken van grote series producten. Ook deze producten worden gemaakt van diverse materiaalsoorten waar wij veel ervaring mee hebben.

Maritieme industrie

Ruim 40 jr. ervaring met bewerkingen voor de maritieme industrie. Veel verschillende gebruikte materialen, meestal grote afmetingen en enkelstuks die op onze grote draai- en freesbanken bewerkt worden.