Go to content
Menu
Diensten Machines Vacatures Bel ons

Ledder Metaaltechniek is als echte toeleverancier actief in diverse branches. Met ons veelzijdige machinepark kunnen wij uiteenlopende producten maken en bewerken. De grote machines gebruiken wij vnl. voor producten die gebruikt worden in de bouw & infra, maritieme industrie en algemene machinebouw. De all-round machines worden breed ingezet. Naast eerder genoemde branches bedienen wij hier met name machinebouw voor de food- en agrarische sector.

Wij zijn altijd bereid om mee te denken met onze klanten, te investeren in procedures, opspanningen en gereedschappen. Hierdoor zijn er al vele projecten voor verschillende doeleinden in heel veel verschillende branches gerealiseerd.

Maritieme industrie

Ruim 40 jr. ervaring met bewerkingen voor de maritieme industrie. Veel verschillende gebruikte materialen, meestal grote afmetingen en enkelstuks die op onze grote draai- en freesbanken bewerkt worden.

Lees meer

Olie- en gasindustrie

Ledder Metaaltechniek heeft veel ervaring met het bewerken van producten voor de olie- en gasindustrie. De gebruikte materialen hebben vaak een hoge slijtvastheid en hardheid en vereisen daardoor de juiste kennis en gereedschap.

Lees meer

Bouw & Infra


Voor de klanten die actief zijn in de bouw & infra industrie maken wij veel constructies voor kranen en hijsinstallaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in kabeltrommels voor diverse toepassingen, zoals kranen, liften en gevelwasinstallaties.

Lees meer

Algemene machinebouw

Diverse machinebouwers hebben ons de afgelopen decennia gevonden. Hierdoor hebben wij brede ervaring met verschillende constructies en diverse bewerkingen. Zowel in de GROOT verspaning alsook met producten van normale afmetingen hebben onze medewerkers veel ervaring opgebouwd.

Lees meer

Food- & Agri industrie

De werkzaamheden van Ledder Metaaltechniek voor food- & agri sector lopen uiteen van het samenstellen en bewerken van bijv. grote frames tot het volledige geautomatiseerd bewerken van grote series producten. Ook deze producten worden gemaakt van diverse materiaalsoorten waar wij veel ervaring mee hebben.

Lees meer