Go to content
Menu
Diensten Machines Vacatures Bel ons
 • Uitgebreide mogelijkheden voor MIG/MAG lassen 
  EN ISO-3834-2 / EN 1090-1 gecertificeerd  (van S235 t/m/ S960)

           o.a. gebruik van een lascobot.

 • Kraancapaciteit
  tot 2 x 10 ton.
   
 • Ruime ervaring met het lassen
  frames, onderdelen voor (bouw) kranen en diverse machinebouw.

 

 

Ledder Metaaltechniek beschikt over een ruime apparatenbouw en lasafdeling waarin lassers hoogwaardige constructies vervaardigen. Daarin verwerken we verschillende materialen, zoals staal en roestvrij staal, in alle denkbare lasprocessen. Voor diverse, seriematige constructies beschikken we over een lasmanipulator om onderdelen op hoogwaardige wijze aan elkaar te verbinden. Binnen deze afdeling zijn we door de combinatie van faciliteiten in staat om grote én nauwkeurige machineframes, machinedelen en halffabricaten te produceren en samen te stellen.

Aan lassen worden vandaag de dag steeds hogere eisen gesteld. Ledder volgt de stand der techniek om steeds weer te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen die gesteld worden aan laswerk. Wij vinden ook dat we dat “aan onze stand verplicht zijn”.

Wij leveren o.a. aan de volgende industrie├źn:

Maritieme industrie

Ruim 40 jr. ervaring met bewerkingen voor de maritieme industrie. Veel verschillende gebruikte materialen, meestal grote afmetingen en enkelstuks die op onze grote draai- en freesbanken bewerkt worden.

Bouw & Infra


Voor de klanten die actief zijn in de bouw & infra industrie maken wij veel constructies voor kranen en hijsinstallaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in kabeltrommels voor diverse toepassingen, zoals kranen, liften en gevelwasinstallaties.

Food- & Agri industrie

De werkzaamheden van Ledder Metaaltechniek voor food- & agri sector lopen uiteen van het samenstellen en bewerken van bijv. grote frames tot het volledige geautomatiseerd bewerken van grote series producten. Ook deze producten worden gemaakt van diverse materiaalsoorten waar wij veel ervaring mee hebben.

Algemene machinebouw

Diverse machinebouwers hebben ons de afgelopen decennia gevonden. Hierdoor hebben wij brede ervaring met verschillende constructies en diverse bewerkingen. Zowel in de GROOT verspaning alsook met producten van normale afmetingen hebben onze medewerkers veel ervaring opgebouwd.

Olie- en gasindustrie

Ledder Metaaltechniek heeft veel ervaring met het bewerken van producten voor de olie- en gasindustrie. De gebruikte materialen hebben vaak een hoge slijtvastheid en hardheid en vereisen daardoor de juiste kennis en gereedschap.