Go to content
Menu
Diensten Machines Vacatures Bel ons
Werken in een echt familiebedrijf

Werken in een echt familiebedrijf

Ledder Metaaltechniek in Ermelo is al bijna 45 jaar een traditionele toeleverancier in de metaal. Naast verspanende werkzaamheden (draaien en frezen) is ook de apparatenbouw een belangrijk onderdeel. De focus ligt op GROOT verspanende werkzaamheden en machine- en apparatenbouw.

De kernwaarden van Ledder zijn:

  • Betrouwbaar en klantgericht in kwaliteit, levertijd en alle andere afspraken
  • Goede werkgever met een prettige en uitdagende werkomgeving
  • Flexibele houding voor onze klanten, werknemers en leveranciers

Bij Ledder werken 18 mensen, de cultuur is te omschrijven als no-nonsense, stabiel, klantgericht en een hecht team, kortom een echt familiebedrijf.

Ledder Metaaltechniek bevindt zich in een fase van bedrijfsoverdracht, de jongste generatie Ledder gaat het bedrijf overnemen. Dit betekent dat de goede dingen behouden blijven en tevens volop geïnvesteerd wordt in nieuwe ontwikkelingen qua techniek, mensen en middelen.

Vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

CNC Draaier

Er staan 2 mooie grote Puma’s 700 van Doosan op jou te wachten. Beide met een maximale draaidiameter van 920mm. De langste Puma heeft een max. afstand van 3300mm tussen de centers.

De werkstukken kunnen van grote afmeting zijn, uiteraard ben jij niet bang voor een beetje omvang en gewicht…….....

Het gaat veelal om enkelstuks en kleine series, geen dag is hetzelfde achter deze draaibanken.

De machines worden aangestuurd met Fanuc besturing.

Full-time - 40 uur

CNC Frezer

In de functie van CNC Frezer ben je verantwoordelijk voor machinale verspaning van CNC-freeswerk volgens tekening. Deze functie is vnl. gericht op de werkzaamheden van grotere afmetingen. Vaak enkelstuks en kleine series.Je zorgt voor de opspanning van de producten en de instelling van de gereedschappen. De machines werken met Fanuc & Heidehahn CNC besturing.

Full-time - 40 uur

Medewerker Inkoop & Administratie

Functieomschrijving

De meeste tijd wordt besteed aan inkoopwerkzaamheden, daarnaast administratieve werkzaamheden en ook nog enkele receptionele taken.

De inkoop bestaat voornamelijk uit het inkopen van allerlei soorten metaal (plaat, buis, staf) en gereedschap voor onze verspanende werkzaamheden en laswerkzaamheden. Je hebt regelmatig contact met leveranciers over offerte aanvragen en bestellingen.

Aanvragen en orders van klanten worden omgezet naar benodigde inkopen en jij verwerkt dit tot aanvragen bij leveranciers.

De receptionele taken bestaan uit o.a. telefonische afhandeling en ontvangen van bezoek.

De administratieve werkzaamheden bestaan uit o.a.

-          het organiseren van transporten

-          maken van pakbonnen

-          maken van verkoopfacturen

Functie-eisen

Jij bent nauwkeurig en communicatief. Je hebt ervaring met een ERP systeem. Bij voorkeur ervaring in de metaal en/of technisch inzicht.

-

Jezelf ontwikkelen binnen een erkend leerbedrijf

Ledder Metaaltechniek is een erkend leerbedrijf dat ruime ervaring heeft met het begeleiden van leerling medewerkers. Wij leiden continue studenten op tot volwaardige CNC-verspaners en lassers.

Studenten krijgen de tijd en begeleiding om zichzelf te ontwikkelen maar zijn wel onderdeel van het team. Er zijn bij ons altijd meerdere studenten aanwezig, vaak van verschillende opleidingen, BBL, BOL of andere leerwegen.
Onze intentie is om deze studenten op te leiden tot volwaardige vakmensen en zo bij Ledder hun carriere voort te zetten.