Go to content
Menu
Diensten Machines Vacatures Bel ons
Werken in een echt familiebedrijf

Werken in een echt familiebedrijf

Ledder Metaaltechniek in Ermelo is al bijna 45 jaar een traditionele toeleverancier in de metaal. Naast verspanende werkzaamheden (draaien en frezen) is ook de apparatenbouw een belangrijk onderdeel. De focus ligt op GROOT verspanende werkzaamheden en machine- en apparatenbouw.

De kernwaarden van Ledder zijn:

  • Betrouwbaar en klantgericht in kwaliteit, levertijd en alle andere afspraken
  • Goede werkgever met een prettige en uitdagende werkomgeving
  • Flexibele houding voor onze klanten, werknemers en leveranciers

Bij Ledder werken 18 mensen, de cultuur is te omschrijven als no-nonsense, stabiel, klantgericht en een hecht team, kortom een echt familiebedrijf.

Ledder Metaaltechniek bevindt zich in een fase van bedrijfsoverdracht, de jongste generatie Ledder gaat het bedrijf overnemen. Dit betekent dat de goede dingen behouden blijven en tevens volop geïnvesteerd wordt in nieuwe ontwikkelingen qua techniek, mensen en middelen.

Vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Open sollicitaties

Momenteel hebben wij geen vacatures maar wij komen graag in contact met enthousiaste en ambitieuze CNC verspaners met programmeerkennis.

-

Jezelf ontwikkelen binnen een erkend leerbedrijf

Ledder Metaaltechniek is een erkend leerbedrijf dat ruime ervaring heeft met het begeleiden van leerling medewerkers. Wij leiden continue studenten op tot volwaardige CNC-verspaners en lassers.

Studenten krijgen de tijd en begeleiding om zichzelf te ontwikkelen maar zijn wel onderdeel van het team. Er zijn bij ons altijd meerdere studenten aanwezig, vaak van verschillende opleidingen, BBL, BOL of andere leerwegen.
Onze intentie is om deze studenten op te leiden tot volwaardige vakmensen en zo bij Ledder hun carriere voort te zetten.