Go to content
Menu
Diensten Machines Vacatures Bel ons

Onze freesbanken hebben een maximale afmeting van 12.000 x 3.500 x 1.500mm. Onze 5-assige freesbank heeft een capaciteit van 1.000 x 1.000 x 1.000mm en een A-as van +10° t/m -100°. Onze kraancapaciteit is 20 ton.

Wij voeren freesbewerkingen uit voor de olie- en gasindustrie, maritieme industrie, voedingsmiddelen- en landbouwindustrie, bouw en algemene machinebouw. Meestal enkelstuks en kleine series. Daarnaast bewerken wij frames voor machinebouwers van diverse afmetingen en materialen.

Voor seriewerk hebben wij een Doosan NHP 5000 met automatisch palletwissel systeem (21 pallets) aangeschaft. Dit horizontaal bewerkingscentrum heeft een maximale afmeting van 500x500x800mm. Hiermee kan volledig onbemand gewerkt worden. Door gebruik te maken van de meest moderne technieken kunnen we snel, betrouwbaar en met een hoge kwaliteit de producten afleveren.

In combinatie met onze afdeling Apparatenbouw zijn wij in staat om bijv. grote frames maar ook andere producten zelf samen te stellen en te bewerken.

Frezen

Wij leveren o.a. aan de volgende industrie├źn:

Algemene machinebouw

Diverse machinebouwers hebben ons de afgelopen decennia gevonden. Hierdoor hebben wij brede ervaring met verschillende constructies en diverse bewerkingen. Zowel in de GROOT verspaning alsook met producten van normale afmetingen hebben onze medewerkers veel ervaring opgebouwd.

Food- & Agri industrie

De werkzaamheden van Ledder Metaaltechniek voor food- & agri sector lopen uiteen van het samenstellen en bewerken van bijv. grote frames tot het volledige geautomatiseerd bewerken van grote series producten. Ook deze producten worden gemaakt van diverse materiaalsoorten waar wij veel ervaring mee hebben.

Olie- en gasindustrie

Ledder Metaaltechniek heeft veel ervaring met het bewerken van producten voor de olie- en gasindustrie. De gebruikte materialen hebben vaak een hoge slijtvastheid en hardheid en vereisen daardoor de juiste kennis en gereedschap.

Maritieme industrie

Ruim 40 jr. ervaring met bewerkingen voor de maritieme industrie. Veel verschillende gebruikte materialen, meestal grote afmetingen en enkelstuks die op onze grote draai- en freesbanken bewerkt worden.

Bouw & Infra


Voor de klanten die actief zijn in de bouw & infra industrie maken wij veel constructies voor kranen en hijsinstallaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in kabeltrommels voor diverse toepassingen, zoals kranen, liften en gevelwasinstallaties.