Go to content
Menu
Diensten Machines Vacatures Bel ons

Met maximale afmetingen van Ø 910mm met een lengte van 3.235mm zijn wij in staat om diverse producten van verschillende afmetingen te draaien.

Wij hebben ervaring met verschillende materialen, naast de staalsoorten ook diverse kunststoffen, RVS, Super Duplex, Acidur etc.. Al ruim 30 jaar zijn wij mede gespecialiseerd in kabeltrommels voor o.a. kranen, gevelwasinstallaties en andere toepassingen. Voor de voedingsindustrie en algemene machinebouw draaien wij assen, zowel groot als klein.

Ook draaien wij bevestigingsmiddelen, lagers, pomphuizen voor de offshore en olie- en gasindustrie. Hierbij hebben wij ervaring met zeer veel verschillende materialen.

 

Draaien

Wij leveren o.a. aan de volgende industrie├źn:

Maritieme industrie

Ruim 40 jr. ervaring met bewerkingen voor de maritieme industrie. Veel verschillende gebruikte materialen, meestal grote afmetingen en enkelstuks die op onze grote draai- en freesbanken bewerkt worden.

Food- & Agri industrie

De werkzaamheden van Ledder Metaaltechniek voor food- & agri sector lopen uiteen van het samenstellen en bewerken van bijv. grote frames tot het volledige geautomatiseerd bewerken van grote series producten. Ook deze producten worden gemaakt van diverse materiaalsoorten waar wij veel ervaring mee hebben.

Bouw & Infra


Voor de klanten die actief zijn in de bouw & infra industrie maken wij veel constructies voor kranen en hijsinstallaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in kabeltrommels voor diverse toepassingen, zoals kranen, liften en gevelwasinstallaties.

Algemene machinebouw

Diverse machinebouwers hebben ons de afgelopen decennia gevonden. Hierdoor hebben wij brede ervaring met verschillende constructies en diverse bewerkingen. Zowel in de GROOT verspaning alsook met producten van normale afmetingen hebben onze medewerkers veel ervaring opgebouwd.

Olie- en gasindustrie

Ledder Metaaltechniek heeft veel ervaring met het bewerken van producten voor de olie- en gasindustrie. De gebruikte materialen hebben vaak een hoge slijtvastheid en hardheid en vereisen daardoor de juiste kennis en gereedschap.